Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.08.2007
AUTOSERVISY až 20% SLEVA
Pro registrované AUTOSERVISY až 20% sleva! Při zaregistrování na našem webu je možné vytvořit individuální smlouvu pro AUTOSERVISY, kde je možné pro ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Spolehlivé turbo

Největší důraz klademe na kvalitu naší práce a služeb. Chceme mít spokojené zákazníky, kteří naše služby rádi doporučí dalším zákazníkům. Turbodmychadla u nás proto prochází precizním totálním procesem repase. Tedy žádné zfušované polo-repase. Při repasi turbodmychadla měníme všechny důležité části turbodmychadla za nové. Jedná se především o lopatky, ložiska a vrtulku. Následně provádíme pískování turbodmychadla. Veškeré práce při repasi turbodmychadel prochází přísnou kontrolou kvality.

Kvalita našich služeb se projevuje na spokojenosti našich zákazníků a to je náš prvořadý cíl.

Montáž turbodmychadla

Nepodceňujte prosím odbornou montáž. U montáže turbodmychadel toto platí dvojnásob. Turbo je potřeba správně namontovat a zprovoznit. Především je nutné dodržet správný postup, který má svá přísná pravidla a nezkušeného amatéra může pěkně vytrestat. Proto, pokud nejste odborník, nedoporučujeme vám tuto činnost provádět svépomocí. V krajním případě může dojít až ke zničení turbodmychadla. Svěřte se proto do péče profesionálů. Veškerá turbodmychadla zakoupená v našem eshopu vám rádi namontujeme v našem autoservisu.

Nenašli jste vaše turbo? Turbodmychadlo pro Vás zajistíme!

Potřebujete poradit s montáží turbodmychadla? Rádi vám poradíme! Jsme tu pro vás!

Turbo pro Vás Tomáš Dorazil

Lipova 210, 741 01 Nový Jičín
IČO:73933007
DIČ CZ8405145254

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:

© Copyright 2019 turboprovas.cz - turbodmychadla Ostrava, Nový Jičín
Vytvořeno na Eshop-rychle.cz // Grafika: Poradnyweb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.